Άλλη μία χρονιά επιτυχίας για την Sigep

Tο 2014 ξεκίνησε δυναμικά, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» στην πόλη Ρίμινι της Ιταλίας στα πλαίσια της φετινής έκθεσης Sigep, που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την RHEXRistorazione. Από τις 18 έως τις 22 Ιανουαρίου οι εργασίες της έκθεσης ήρθαν στο προσκήνιο και εξέπληξαν ευχάριστα όλους τους παρευρισκομένους, οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο αυξάνοντας τη συνολική προσέλευση κατά 20.1% σε σχέση με την περασμένη χρονιά, ενώ ανάμεσα στους 173.904 επισκέπτες ήταν και ένα σημαντικό ποσοστό ξένων επιχειρηματιών από όλον τον κόσμο, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 32% σε σχέση με το 2013.

Η σημαντική ανταπόκριση στην 35η Sigep αποτελεί ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό σημάδι για την επιχειρησιακή πορεία του έτους στην διοργανώτρια Ιταλία και όχι μόνο, καθώς είναι ενδεικτική της γενικότερης τάσης του κλάδου. Από το σημαντικό αυτό γεγονός του κλάδου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ελληνικές συμμετοχές, που έκαναν αισθητή την παρουσία τους με μεγάλη επιτυχία.

Aπό την 35η Sigep δεν έλειψαν όλοι οι γνωστοί διαγωνισμοί που αναδεικνύουν τους καλύτερους τεχνίτες του κλάδου κάθε χρόνο, με εντυπωσιακές διαδικασίες.

  • Πρωταθλήματα Ζαχαροπλαστικής
  • Πρωταθλήματα Καφέ
  • 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγωτού
  • Star of Chocolate
  • Ιταλικό Πρωτάθλημα Σχεδιασμού Τούρτας
  • Άλλοι διαγωνισμοί και παράλληλες δράσεις

Σημειώνοντας τόσο μεγάλη επιτυχία και στις φετινές της δράσεις, η Sigep δεν μπορεί παρά να ανανεώσει το ραντεβού της για τον Ιανουάριο του 2015, αυτή την φορά μαζί τόσο με την RHEXRistorazione όσο και με την A.B. TECHExpo.

Σχολιάστε