Έκθεση Τρόφιμα –Ποτά – Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Έκθεση για τα τρόφιμα και τα ποτά, 20-22 Μαρτίου, στην Κρήτη

 

Η Έκθεση “Τρόφιμα – Ποτά – Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός” διοργανώνεται από τις 20 έως και τις 22 Μαρτίου 2015, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου.

Πρόκειται για μία νέα αρχή για την έκθεση, που έχει χαρακτηριστεί εργαλείο δουλειάς από τους επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού της Κρήτης!

Παράλληλα με την έκθεση, θα λάβει χώρα και το 4ο Παγκρήτιο Forum Κρητικών Προϊόντων με τίτλο “Προώθηση κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής”, στις 21 και 22 Μαρτίου στο ΔΕΚΚ, σε διοργάνωση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων και τις Ενώσεις Ξενοδόχων της Κρήτης και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και τα παρακάτω σεμινάρια:  

 

Coffee & Cocktails Seminars

Eπαγγελματικά σεμινάρια για την τέχνη του καφέ και του cocktail, με δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων. Προσκλήσεις θα σταλούν σε όλους τους Baristas & Bartenders της Κρήτης, με περιορισμένες θέσεις παρακολούθησης.

 

Social Media Marketing Seminars “Προώθηση της επιχείρησής μου εύκολα & γρήγορα με τη χρήση των Social Media”.

Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθούν οι τρόποι χρήσης των Social Media για την προώθηση της κάθε επιχείρησης εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις της, επισκεφτείτε τη σελίδα www.alfaexpo.gr , καλέστε στο 2102772244 ή στείλτε e-mail στο info@alfaexpo.gr

Σχολιάστε