Επιτυχημένη η συνάντηση των προμηθευτών του κλάδου με τη Σ.Α.Α.Π.Π.

Με επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση των προμηθευτών του κλάδου με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθήνας, Προαστίων και Πειρχώρων, καθώς η πρόσκληση του προέδρου, κ. Παναγιώτη Σαχινίδη, και των μελών του Δοικητικού Συμβουλίου, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. 

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012, συγκενρώθηκαν στα γραφεία της συντεχνίας άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά, που αγαπούν τον κλάδο και παίρνουν μέρος στις εξελίξεις, όπως αλευρομυλωνάδες, εξοπλιστικές και μηχανολογικές μονάδες, διακινητές πρώτων υλών, εφοδιαστές καυσίμων, επεξεργαστές γαλακτοκομικών προϊόντων και άλλων παράπλευρων επαγγελματικών και επιχειρησιακών δραστηριοτήτων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο και έχουν συντελέσει αποφασιστικά στην δημιουργία της σύγχρονης ευρωπαϊκής εικόνας της Ελληνικής Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής,.

Στη συνάντηση αυτή δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουν ανοιχτά και να συζητήσουν διεξοδικά θέματα του κλάδου με κατεύθυνση πάντα την ανάκαμψη και την περεταίρω ανάπτυξη του Βιοτεχνικού Αρτοποιείου, παρά της αντιξοότητες και τις δύσκολες συγκυρίες. Κατατέθηκαν ουσιαστικές ιδέες και εποικοδομητικές απόψεις δίνοντας στη συνάντηση ωφέλιμο και ουσιαστικό χαρακτήρα, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για τακτική αντίστοιχη δραστηριότητα με σκοπό τη στενή συνεργασία και την κοινή νικηφόρα πορεία. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο κ. Αντωνόπουλος από την εταιρεία «Δ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ», ο κ. Βονάτσος από τη «ΜΕΒΓΑΛ», ο κ. Ντίβης από την «ΚΡΙ-ΚΡΙ», ο κ. Κούτρας και ο κ. Κάμπαξης από την εταιρεία «ΑΓΝΟ», ο κ. Λούλης από τους «ΜΥΛΟΥΣ ΛΟΥΛΗ», ο κ. Τσαμπής από την εταιρεία «LAPPAS», ο κ. Ρουγγέρης και ο κ. Μάνιος από τους «ΜΥΛΟΥΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗ», ο κ. Πετρίδης από την εταιρεία «Σ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ & ΑΦΟΙ», ο κ. Λυκούρας από την «ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ Δ. ΑΒΕΤΕ», ο κ. Παπακυριαζής και ο κ. Βιρβίλης από την εταιρεία «ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ Όμιλος Επιχειρήσεων», ο κ. Μπούτσης και ο κ. Εγγλέζος από την εταιρεία «ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ», οι κ. Θεόδωρος και Βασίλης Κουρλαμπάς από την εταιρεία «ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ», ο κ. Βερναδάκης από την εταιρεία «ΜΑΥΡΙΔΗΣ OILS», ο κ. Παπαεμμανουήλ από τις «ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΑΦΡ», ο κ. Γιαννακούρης από την εταιρεία «ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΗ και ΣΙΑ», ο κ. Σακκάς από τους «ΜΥΛΟΥΣ ΚΡΗΤΗΣ», ο κ. Καραχάλιος από την εταιρεία «ΡΟΔΟΥΛΑ», ο κ. Στασινόπουλος, κ. Σούντρης, κα ο κ. Γιαννιώτης από την εταιρεία «ΚΡΕΝΤΙΝ». Παρόντα ήταν και όλα τα μέλη της Διοίκησης της Σ.Α.Α.Π.Π., ο Πρόεδρος κ. Σαχινίδης, η Αντιπρόεδρος κα Σοκολάκη, ο Γεν. Γραμματέας κ. Ι. Μάνος, ο Ταμίας κ. Χ. Μάνος και τα μέλη κ. Ι. Καπλάνης, κ. Δήμος, κ. Στράτης, κ. Βάγγος, κ. Καπλάνης,  κ. Παπαγιάννης, οι οποίοι με εύστοχες και ζωηρές παρεμβάσεις ενίσχυσαν κατά περίπτωση το ενδιαφέρον της συζήτησης. Συντονιστής της όλης συζήτησης ήταν ο καθηγητής – επικοινωνιολόγος κ. Λ. Μπίλλης. 

Σχολιάστε