Ευρωπαϊκή διάκριση για την Gaea

Η Gaea είναι μια ελληνική επιχείρηση που διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων της και αναγνωρίζεται διεθνώς.  Παράγει νέα καινοτόμα προϊόντα, ενισχύει την εξωστρέφεια κερδίζοντας τις ευρωπαϊκές αγορές και προωθεί τη σωστή καλλιέργεια της ελιάς θέτοντας υψηλά κριτήρια στους συνεργαζόμενους μικρούς παραγωγούς ανά την Ελλάδα.

Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά η Gaea έφτασε στο επίπεδο του Ruban d’ Honneur στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία που την κατατάσσει ανάμεσα στις πρώτες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην τελική φάση του Διαγωνισμού για τις 10 καλύτερες επιχειρήσεις του 2012/2013 τον Απρίλιο του 2013. Επιχειρήσεις σαν την Gaea ωφελούν το κοινωνικό σύνολο στην Ελλάδα και προωθούν το όνομα των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής γαστρονομίας διεθνώς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GAEA δήλωσε: ” Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που φτάσαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο επίπεδο του Ruban d’Honneur στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Τα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως η βιτρίνα των πιο δυναμικών Ευρωπαϊκών Εταιρειών και με τη διάκριση αυτή καλούμαστε να παρουσιάσουμε στην κριτική επιτροπή τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνουμε μεγάλους επιχειρηματικούς στόχους κάτω από τις γνωστές δύσκολες συνθήκες των συναλλαγών.”

Τη συμμετοχή της εταιρείας και το αντίστοιχο video μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων (European Business Awards) καθώς όλοι οι διαγωνιζόμενοι συμμετέχουν σε ανοιχτή ψηφοφορία για το κοινό.

Η επιτυχία αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της Gaea σε μια πορεία καινοτομίας, επιχειρηματικής αριστείας και βιωσιμότητας, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την αποστολή της εταιρείας να γίνει ο απόλυτος ηγέτης στην κατηγορία της μεσογειακής ελληνικής κουζίνας διεθνώς!

Σχολιάστε