Η CREDIN – AROMITALIA ήταν στη SIGEP στο Ρίμινι

 

Η SIGEP είναι η σημαντικότερη έκθεση του κλάδου των Α΄ υλών Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής και Παγωτού στην Ευρώπη. Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου την επισκέπτονται τακτικότατα διότι αναδεικνύει τις τάσεις και καλύπτει όλο το φάσμα αναγκών του κλάδου.

Η ομάδα της CREDIN Hellas A.E. υποδέχθηκε τους πελάτες και τους συνεργάτες της στο εντυπωσιακό περίπτερο της AROMITALIA. Η AROMITALIA, είναι η πλέον ποιοτική και πρωτοπόρος Ιταλική Εταιρία παγωτού που για περισσότερα από 70 χρόνια απολαμβάνει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των gelatieri της υφηλίου. Εστιάζει στην κατάκτηση της επιτυχίας των gelatieri και την προσφορά εξαιρετικής ποιότητας βάσεων παγωτού, λεπτών και ισορροπημένων γεύσεων απόλυτης ακρίβειας, που μπορούν με ευκολία να παρασκευασθούν από τους επαγγελματίες και πρωτότυπων variegatti, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις τους για ποικιλία, ευκολία παραγωγής και άριστο γευστικό αποτέλεσμα.

Σε ένα από τα ωραιότερα και πλέον καλαίσθητα περίπτερα της έκθεσης, με σχεδιαστικό προσανατολισμό της δεκαετίας του 50, προσήλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και κέρδισε τις εντυπώσεις. Εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση των Ελλήνων επισκεπτών – επαγγελματιών.

Νέες γεύσεις βασισμένες σε παραδοσιακά γλυκά, αλλά και πρωτότυπες προτάσεις πλαισίωσαν τις βιτρίνες, συνοδευόμενες από απλές αλλά εντυπωσιακές διακοσμήσεις και συνδυασμούς. Η ποιότητα των βάσεων παγωτού, ξεχώριζε με την πρώτη ματιά από την υφή των παγωτών στις βιτρίνες, γι’ αυτό και το περίπτερο δεν άδειασε στιγμή.

Σχολιάστε