ΘΕΜΑΤΑ

Συμβουλές και αντιμετώπιση προβλημάτων στην παραγωγή παγωτού

Το παγωτό είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο, καταναλώνεται όλο το χρόνο, αν και η κατανάλωσή του στη χώρα μας αυξάνεται κυρίως το καλοκαίρι. Πρόκειται για το παγωμένο γλύκισμα, που το συναντούμε σε πολλές παραλλαγές[...]
Διαβάστε Περισσότερα

Συμβουλές και μυστικά ορθής πρακτικής στα προϊόντα ζύμης

Είδος πρώτης ανάγκης και από τις ελάχιστες κατηγορίες προϊόντων που δεν έχει επηρεαστεί σημαντικά από την οικονομική κρίση στη χώρα μας, τα προϊόντα ζύμης αποτελούν από τα πολύ παλιά χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης[...]
Διαβάστε Περισσότερα

Οι τάσεις στη σοκολάτα για το 2015

Ένα από τα αγαπημένα υλικά τόσο των παραγωγών όσο και των καταναλωτών, που σίγουρα θα «πρωταγωνιστήσει» στις προτιμήσεις και για τη νέα χρονιά, έχει ήδη αρχίσει να δείχνει τους τρόπους με τους οποίους θα κινηθεί στην παγκόσμια[...]
Διαβάστε Περισσότερα

Αντικαταστάτες λίπους

Τα light προϊόντα, είτε μας αρέσει, είτε όχι, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Συνεχώς ακούμε για τρόφιμα χαμηλά σε θερμίδες, χαμηλά σε σάκχαρα, χαμηλά σε λίπος, χαμηλά σε αλάτι κα. Σήμερα δε θα ασχοληθούμε τόσο με το τι σημαίνει[...]
Διαβάστε Περισσότερα