Και αρτοποιεία στο «Βγαίνουμε Αθήνα»

Η δράση του Δήμου Αθηναίων «Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε Αθήνα» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία από το ξεκίνημά της, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των πολιτών και επιτυγχάνοντας τον στόχο της που είναι να τους επαναφέρει στο κέντρο της πόλης.

Στον πρώτο κύκλο οι συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου της εστίασης απέδωσαν σημαντικούς καρπούς και έδωσαν την ευκαιρία σε πολλούς καταναλωτές να περάσουν ευχάριστα και οικονομικά τον χρόνο τους στο κέντρο. Έτσι, ο Δήμος αποφάσισε να επεκτείνει την δραστηριότητά του και στον κλάδο της αρτοποιίας.

Η συνεργασία αυτή με τους καταστηματάρχες έχει ως αποτέλεσμα να ξεκινήσουν κάθε Τρίτη να προσφέρουν προϊόντα δικής τους παραγωγής σε μειωμένες τιμές μέχρι και κατά 20%, γεγονός που θα βοηθήσει σημαντικά τους κατοίκους της πόλης που θέλουν να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες των αρτοποιών.

Στόχος της δράσης αυτής είναι να αναζωογονήσει το κέντρο της Αθήνας, δίνοντας εναλλακτικές προτάσεις για όλα τα γούστα και, φυσικά, σε πολύ οικονομικές τιμές αναγνωρίζοντας την δυσκολία που επιφέρουν οι εποχές. Και, βέβαια, το γεγονός ότι πλέον εντάσσονται σε αυτήν τα αρτοποιεία, αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση και στην αγορά του κλάδου.

Πηγή: www.cityofathens.gr

Σχολιάστε