Κρητικές επιχειρήσεις σε παγκόσμιες διοργανώσεις

Για την προώθηση των προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, σε συνεργασία και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης, οργάνωσε την παρουσία των Κρητικών επιχειρήσεων σε τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις. Συγκεκριμένα:

FRUIT LOGISTICA 2012: Στο κορυφαίο γεγονός για τον κλάδο Νωπών φρούτων & Λαχανικών, οι Κρητικές επιχειρήσεις παρουσίασαν ποιοτικά, πιστοποιημένα προϊόντα και συναντήθηκαν με ξένους με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση των Κρητικών προϊόντων.

PRODEXPO 2012: Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου Τροφίμων – Ποτών της Ρωσίας, όπου φέτος συμμετείχαν συνολικά 22 ελληνικές εταιρείες, από τις οποίες οι 10 ήταν Κρητικές, υπό το brand “Taste like Crete”.

GULFOOD 2012: Η Κρήτη συμμετείχε για ακόμα μία φορά στην ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στην έκθεση του Ντουμπάι, ανάμεσα στους πιο διακεκριμένους και ενεργούς φορείς του κλάδου, με το brand “Taste like Crete”.

PROWEIN 2012: Η γερμανική αγορά αποτελεί την πρώτη εισαγωγική αγορά κρασιού παγκοσμίως και απορροφά το 46% περίπου των ελληνικών εξαγωγών κρασιού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, λειτούργησε Κρητικό wine bar. Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης υιοθετεί πρακτικές Περιφερειακού Marketing προσπαθώντας να υλοποιήσει το όραμά του. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, προετοιμάζει την Κρητική συμμετοχή στη SUMMER FANCY FOOD SHOW 2012 και στη SIAL 2012.

ΠΗΓΗ: http://www.epixeiro.gr

Σχολιάστε