Μέλι από την ελληνική γη

Το μέλι Αττική παράγεται από εκλεκτές ποικιλίες ελληνικού θυμαριού, αγριολούλουδων και βοτάνων. Η γεύση του οφείλεται κυρίως στην προσεκτική επιλογή των πιο εκλεκτών ποικιλιών μελιού, από όλα τα μέρη της Ελλάδος, και από 2.000 συνεργάτες μελισσοκόμους. Πλούσιο σε διατροφική αξία, το μέλι Αττική είναι αγνό και φυσικό, όπως το μέλι που βγαίνει από τη κυψέλη. Το μέλι Αττική έχει λάβει έναν εντυπωσιακό αριθμό βραβείων για την υψηλή του ποιότητα, την αξεπέραστη γεύση και το άρωμά του. Έχει βραβευθεί δύο φορές ( το 2008 και το 2011) με την υψηλότερη διάκριση των 3 αστεριών (Superior Taste Award) του International Taste & Quality Institute (iTQi) .

Σχολιάστε