ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΛΗ από το σιτάρι στο ψωμί

Με μεγάλη χαρά η εταιρεία Μύλοι Λούλη κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας του “ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΛΟΥΛΗ από το σιτάρι στο ψωμί”, με απολογισμό τουλάχιστον 10.000 επισκέπτες, δεκάδες σχολεία, πολλές σχολές αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, συλλόγους και πλήθος κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα.

Στόχος του ΜΟΥΣΕΙΟΥ είναι να αναδείξει τόσο την διατροφική όσο και την πολιτισμική αξία του ψωμιού, από την εμφάνιση του ανθρώπου μέχρι σήμερα, αλλά και τη σημαντική του θέση στην μεσογειακή διατροφή.

Η “Μύλοι Λούλη” με αφορμή την ίδρυση του ΜΟΥΣΕΙΟΥ, αποδεικνύει την αγάπη στην πολιτιστική μας κληρονομιά, τον σεβασμό στις αξίες και την κοινωνική ευαισθησία απέναντι στη νέα γενιά.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Μουσείου: http://loulismuseum.gr/

Σχολιάστε