NEA

Νέος κύκλος σεμιναρίων και παρουσιάσεων από την εταιρεία FAMA Food Service AE

Η εταιρεία FAMA Food Service, μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή σειρά επιδείξεων, συνεχίζει και φέτος δυναμικά νέο κύκλο σεμιναρίων και παρουσιάσεων σε όλη την Ελλάδα. Η καταξιωμένη ομάδα της FAMA Food Service σε συνεργασία με επιτυχημένους[...]
Διαβάστε Περισσότερα

Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ, Σύνθετα μηχανήματα ζύμης πίτσας

Σύνθετα μηχανήματα από ανοξείδωτο ατσάλι του ιταλικού οίκου Friul. Ζυγοκοπτοδιαιρετικό και στρογγυλοποητής μαζί 2 σε 1. Κάθετη κατασκευή διαστάσεων 81x91x115cm με ανεξάρτητους διακόπτες λειτουργίας, με 2 ταχύτητες και αυτόματη[...]
Διαβάστε Περισσότερα

Νέο αρτοζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ στη Θεσσαλονίκη από τη Δ. Αντωνόπουλος ΑΒΕΕ

Η εταιρία Δ. Αντωνόπουλος ΑΒΕΕ υπογράφει το νέο κατάστημα ΜΙΛΤΟΣ στη Θεσσαλονίκη. Οι μοντέρνες βιτρίνες και τα ψυγεία αναδεικνύουν ιδανικά τα snacks, τα γλυκά και τα παγωτά. Οι επενδύσεις από λευκό γρανίτη και ξύλο σε φυσικό[...]
Διαβάστε Περισσότερα

Laoudis Chef Academy – Ραντεβού το 2018

«Τάρτες και γλυκά απ’ όλο τον κόσμο» στις 5, 6 και 7 Σεπτέμβρη (εικόνα) και «Σοκολάτα» στις 3, 4 και 5 Οκτώβρη, ήταν τα δύο 3ήμερα σεμινάρια παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής από το Γάλλο MOF κ. Bruno Pastorelli, τα οποία ολοκλήρωσαν τον πλούσιο[...]
Διαβάστε Περισσότερα