NEA

Σεμινάρια ECOLE LENÔTRE Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017 από τη ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ οργανώνει νέο κύκλο υψηλού επιπέδου επιμορφωτικών σεμιναρίων με διάσημους pastry chef της γαλλικής σχολής ECOLE LENÔTRE, με την οποία έχει αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.[...]
Διαβάστε Περισσότερα

Νέα συνταγή video από τη Μύλοι Λούλη

Ακόμα μια συνταγή έρχεται να προστεθεί στη σειρά Video Συνταγές για επαγγελματίες από τη Μύλοι Λούλη. Σε αυτό το βίντεο ο τεχνικός της εταιρείας, Δημήτρης Φραγκογιάννης, παρασκευάζει παραδοσιακό Μανιάτικο ψωμί με το νέο αλεύρι[...]
Διαβάστε Περισσότερα

Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ, Ανοικτικά ζύμης πίτσας

Ιταλικά ανοικτικά ζύμης του ιταλικού οίκου Pastaline εξ΄ολοκλήρου ανοξείδωτά, σχεδιασμένα και κατεσκευασμένα αποκλειστικά για την επεξεργασία ζύμης. Το μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι ότι σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε το πάχος[...]
Διαβάστε Περισσότερα

SPECIAL MIX, Νέο προϊόν CHIA MIX 50

Καλαμποκίσιο μείγμα με σπόρους chia –salvia hespanica Το νέο καλαμποκίσιο μείγμα με σπόρους chia κατατάσσεται στη νέα σειρά προϊόντων για υγιεινή διατροφή (health care) από την SPECIAL MIX. Το νέο καινοτόμο μείγμα περιέχει κόκκους καλαμποκιού,[...]
Διαβάστε Περισσότερα