Νέες “θεϊκές” γεύσεις παγωτού ΔΩΔΩΝΗ

Η «Δωδώνη» δραστηριοποιείται στο κλάδο του premium παγωτού από το 1967. Κατέχει την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά και διατηρεί ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων. Χρησιμοποιεί 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς (αυγά, φρούτα, ξηρούς καρπούς κλπ.) και εφαρμόζει όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας τροφίμων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η παραγωγή των παγωτών γίνεται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρίας στην Παλλήνη Αττικής.

Έχοντας διαχρονικό στόχο τη δημιουργία του καλύτερου παγωτού, η Ελληνική εταιρεία παγωτού «Δωδώνη» εμπιστεύεται νέους έλληνες chef δημιουργώντας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες γεύσεις για φέτος το καλοκαίρι. Ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με τον chef Γιάννη Αποστολάκη, που φέρνει στα ψυγεία της «Δωδώνη» τρεις νέες “θεϊκές” γεύσεις: παστέλι, φιστίκι και στέβια.

Παστέλι: Το παγωτό ενώνεται με καραμελωμένο σουσάμι, θρεπτικά αμύγδαλα και ελληνικό μέλι αρίστης ποιότητας.

Φιστίκι: Η γεύση Παρφέ Φιστίκι συνδυάζει μοναδικά τα ελληνικά φιστίκια με πραλίνα φουντουκιού.

Στέβια: Για εκείνους που θεωρούν το παγωτό «απαγορευμένη» απόλαυση, ο Γιάννης Αποστολάκης δημιούργησε ακόμα τρεις νέες γεύσεις, Βανίλια, Τριαντάφυλλο και Σοκολάτα – Λεμόνι, χωρίς ζάχαρη αλλά με τη φυσική γλυκιά γεύση της Sweete, το γλυκαντικό από το φυτό στέβια.

Οι τρεις νέες αυτές γεύσεις έρχονται να διευρύνουν το σύνολο των επιλογών απόλαυσης «Δωδώνη». Γεύσεις φυσικές, χωρίς συντηρητικά, που θυμίζουν το ελληνικό καλοκαίρι των παιδικών μας χρόνων, αλλά και αναδεικνύουν τη νέα δημιουργική ζαχαροπλαστική, συνδυάζοντας την απόλαυση με την αγνότητα.

Πηγή: prasinizo.gr

Σχολιάστε