Η 35η Sigep συγκεντρώνει το διεθνές ενδιαφέρον

Oι εργασίες της 35ης Sigep (Διεθνές σαλόνι βιοτεχνικής παραγωγής παγωτού, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας) ξεκινούν στο Ρίμινι της Ιταλίας στις 18 και θα διαρκέσουν έως τις 22 Ιανουαρίου 2014.

Η έκθεση συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την ιταλική τέχνη της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας, τα προϊόντα, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία της, τα οποία η διοργάνωση παρουσιάζει άρτια για 35η φορά φέτος, οργανώνοντας πρωτοβουλίες και έργα τόσο για την προβολή όσο και την προώθηση των επιχειρήσεων διεθνώς. Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν δεκάδες διεθνείς εκδηλώσεις και διαγωνισμοί με εξαιρετικές συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο.

Σχολιάστε