Ο Αρτοποιός και η δουλειά του

Το περιοδικό “Ο Αρτοποιός και η δουλειά του” είναι το εξειδικευμένο περιοδικό που εμπιστεύονται και στηρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Για δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια “Ο Αρτοποιός και η δουλειά του” προσφέρει αντικειμενική και ποιοτική ενημέρωση για τις νέες τάσεις και τις εξελίξεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς. Προωθεί νέα προϊόντα και υλικά που αναβαθμίζουν την ποιότητα και την εργασία των σύγχρονων επαγγελματιών και προτείνει πρωτότυπες και μοναδικές λύσεις και εφαρμογές.

Το περιοδικό εκδίδεται σε 5000 αντίτυπα, με 6 τεύχη κάθε χρόνο και απευθύνεται σε επαγγελματίες που ασχολούνται άμεσα με τον τομέα της αρτοποιίας – αρτοζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής.

Η πολυετής εμπειρία και η δομημένη προσέγγιση που ακολουθούμε σχετικά με τις ημερομηνίες έκδοσης, την επιλογή της ύλης, την αποστολή των τευχών και την ορθή τήρηση και ανανέωση της βάσης των αποδεκτών-αναγνωστών, εγγυώνται την αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη προβολή των διαφημιζομένων προϊόντων και εταιρειών.

Αρχείο παλαιότερων τευχών