Συμπόσιο για τα 100 χρόνια ιστορίας της Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων και Ποτών

Οι μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες και εμπορικές εταιρείες από το χώρο των τροφίμων θα λάβουν μέρος στο τριήμερο Συμπόσιο για τα 100 χρόνια ιστορίας της Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων και Ποτών, που θα πραγματοποιηθεί στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ μεταξύ 29 Ιουνίου & 1ης Ιουλίου 2012, παρουσιάζοντας την ιστορία και τα προϊόντα τους.

 Με στόχο την αναγνώριση της προσφοράς των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς τροφίμων και ποτών, το τριήμερο Συμπόσιο θα περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων:

  •  Ο χώρος του Ζαππείου θα φιλοξενήσει μία ανοιχτή για το κοινό έκθεση, όπου οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιστορία τους μέσα από παραδοσιακά προϊόντα και συλλεκτικές φωτογραφίες
  •  Κεντρική θέση στο Συμπόσιο κατέχει το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα με θέμα: «Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της Ελληνικής Αγοράς Τροφίμων και Ποτών».
  • Aναμνηστικά βραβεία από τον Σ.Ε.Β.Τ. σε επιχειρήσεις και προϊόντα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική αγορά τροφίμων και ποτών
  • Δώρα που θα δοθούν στο κοινό και διάφορα events από τις εταιρείες.

 Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της ελληνικής αγοράς τροφίμων και ποτών θα ξετυλιχθούν μέσα από τις εταιρείες, τα προϊόντα και, πάνω από όλα, τους ανθρώπους του κλάδου. Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα ιστορικά επιτεύγματα των ανθρώπων που δημιούργησαν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα που χρόνια τώρα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών, αλλά και να κατανοήσουν καλύτερα το ρόλο τους στην ανάπτυξη και την οικονομία, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Τα αναμνηστικά βραβεία θα απονεμηθούν αντίστοιχα σε επιχειρήσεις ως ελάχιστη αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων που μετέτρεψαν μικρές οικογενειακές φίρμες και τοπικά προϊόντα σε διεθνούς βεληνεκούς επιχειρήσεις και brands που συναγωνίζονται επάξια στις διεθνείς αγορές.

Η Έκθεση είναι ελεύθερη για το κοινό και θα λειτουργήσει: 

Παρασκευή: 29.6.2012 από 16:00 μέχρι 21:00

Σάββατο: 30.6.2012 από 10:00 μέχρι 21:00 &

Κυριακή: 1.7.2012 από 10:00 μέχρι 21:00

 

Πηγή: agelioforos.gr

Σχολιάστε