Τεράστια η επιτυχία των σεμιναρίων παγωτού AROMITALIA

Για περισσότερα από 45 χρόνια, το κεφάλαιο ποιοτικό παγωτό είναι κορυφαίας σημασίας για την ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Προς τον σκοπό αυτό, διοργανώνει κύκλους εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ώστε οι επαγγελματίες Gelatieri στην Ελλάδα, να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα για τις τάσεις και τις νέες προτάσεις της αγοράς.

Στα πλαίσια αυτής της Στρατηγικής, διοργάνωσε ένα νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΓΩΤΟ».

Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τις 11 έως 14 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα επιδείξεων της εταιρείας στου Ρέντη. Προσκεκλημένος, ο διακεκριμένος Ιταλός Gelatieri κος Gabriele SCARPONI. Τα σεμινάρια παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις βάσεις, γεύσεις και προτάσεις παγωτού της διεθνούς φήμης ιταλικής εταιρίας AROMITALIA, με τη χρήση των οποίων μπορεί να παραχθεί παγωτό κορυφαίας ποιότητας, υφής και γεύσης που εμπλουτίζει επιτυχημένα κάθε βιτρίνα παγωτού.

Παρουσιάσθηκαν μυστικά και προτάσεις, σχετικά με το πώς επιτυγχάνεται ‘’Η τέλεια, ομοιόμορφη εμφάνιση για ΟΛΕΣ τις γεύσεις παγωτού στην βιτρίνα’’, μειώνοντας ταυτόχρονα το ενεργειακό κόστος.

Σχολιάστε