1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια

Η Ελληνική Ένωση Στέβιας (GRAST), το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η εταιρεία Sweetfitness Ltd. με χαρά σας προσκαλούν στο “1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Μαρτίου 2013 στον Βόλο Μαγνησίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Chef’s Club, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Ένωσης Στέβιας Ινδίας.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται με έτοιμα προϊόντα Στέβιας, επιστήμονες διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σχετικές επιστημονικές τους εργασίες, επαγγελματικοί φορείς και κλαδικές ενώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με την Πανευρωπαϊκή Ένωση Στέβιας (EUSTAS) και ξένοι προσκεκλημένοι, μέσω των οποίων θα επιδιωχθεί η σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών με Έλληνες επιχειρηματίες.

Το πρόγραμμα για τους Έλληνες και ξένους συνέδρους, παρατηρητές και δημοσιογράφους, περιλαμβάνει, εκτός από το πλήρες επιμορφωτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου, την ξενάγησή τους σε τοπικές καλλιέργειες Στέβια και σε αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής. Το «1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια» είναι μια σημαντική ευκαιρία για να συνδέσετε τη δράση σας με τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που φέρνει για το τόπο μας.

Βρείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Για τη συμμετοχή σας, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής στο www.sweetfitness.org. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη κα Χριστίνα Τσομώκου στο Christina@sweetfitness.org ή στο τηλ. +30 24210 94733.

Σχολιάστε