Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex 2017

Την επόμενη εβδομάδα, 6 – 8 Μαρτίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η 18η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα εκθέτουν.

Η έκθεση είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από ΟΛΗ την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

Μεγάλοι χορηγοί της έκθεσης είναι ο Δήμος Μεσσήνης και η  Μελισσοκομία Ταϋγέτου Φωτόπουλος.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από έξι χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Δράση συλλογής τροφίμων για τους άστεγους

Η ΕΡΤ και η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης διοργανώνουν δράση συλλογής τροφίμων με σκοπό την διάθεση τους σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη. Έτσι όλοι μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτήν τη δράση με προϊόντα, προσφέροντας οποιαδήποτε ποσότητα τροφίμων, τα οποία θα συλλεχθούν τους χώρους της έκθεσης και θα παραδοθούν στους αρμόδιους για την διανομή τους.

Η προσφορά των προϊόντων πρέπει να γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης (6-8 Μαρτίου 2017) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Σχολιάστε