Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ – Επαγγελματικές βιτρίνες παγωτού & ζαχαροπλαστικής

Έχοντας συνεργασία με τον εξειδικευμένο όμιλο Clabo Group και αντιπροσωπεύοντας τα brand name Artic και Bocchini, η εταιρεία Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ «κόβει και ράβει» στα μέτρα σας και επενδύει τις κατασκευές και τον εξοπλισμό του έργου. Διαθέτοντας στην ελληνική αγορά και οικονομικές και πολυτελείς σειρές βιτρινών, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες κάθε ζαχαροπλαστείου, gelateria, gelato café, bistro, croissanterie.
• Βιτρίνες με ίσιο ή κουρμπαριστό κρύσταλλο, ψηλές ή χαμηλές.
• Ειδικές βιτρίνες pralineria με υγρασία για σοκολατάκια, με επίπεδα ή με συρτάρια.
• Όρθιες βιτρίνες με 4 πλευρές κρύσταλλο, συντήρηση ή/και κατάψυξη.
• Πάγκοι pozzetti με γλυκόλη για την παρουσίαση του παγωτού σε καραμπίνες.
• ColdStone κατασκευές βάσει τις απαιτήσεις του κάθε project και ουδέτερες-θερμαινόμενες-ψυχόμενες βιτρίνες για την παρουσίαση ζεστών & κρύων προϊόντων.
Τα μοντέλα όλων των σειρών διατίθενται και ανεξάρτητα και σε συγκρότημα για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωματισμών και υλικών, αναμφίβολα υπάρχει η κατάλληλη επένδυση για να δημιουργηθεί το δικό σας επαγγελματικό περιβάλλον, το οποίο αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρας σας και ενισχύει το όραμά σας για το μέλλον. Αναπόσπαστο κομμάτι για την ολοκλήρωση του project είναι φυσικά τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (παγωτομηχανές, παστεριώτες, ribot, blast chiller, φούρνοι κ.α.), που θα εξοπλίσουν τον επαγγελματικό σας χώρο.
Απαράμιλλη ποιότητα «made in Italy» με την υπογραφή ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ

Σχολιάστε