Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ, Ανοικτικά ζύμης πίτσας

Ιταλικά ανοικτικά ζύμης του ιταλικού οίκου Pastaline εξ΄ολοκλήρου ανοξείδωτά, σχεδιασμένα και κατεσκευασμένα αποκλειστικά για την επεξεργασία ζύμης. Το μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι ότι σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε το πάχος και τη διάμετρο της ζύμης που εσείς επιθυμείτε από 30 έως 45cm. Με τη βοήθειά τους ο επαγγελματίας εξασφαλίζει τον πιο απλό, υγιεινό και γρήγορο τρόπο ανοίγματος ζύμης, διατηρώντας αναλοίωτα τα βασικά χαρακτηριστικά της. Διατίθενται σε δυο μοντέλα: Giotto mini για διάμετρο ζύμης έωςς 30cm και βάρος έως 300gr και Giotto maxi για διάμετρο ζύμης έως 45cm και βάρος έως 800gr.

Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ

Σχολιάστε