Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ, Βραστήρες Ζαχαροπλαστικής

O ιταλικός οίκος Telme που αντιπροσωπεύει η εταιρία Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ στην ελληνική αγορά, ειδικεύεται στον τομέα της ζαχαροπλαστικής και του παγωτού. Πέραν από τις επαγγελματικές μηχανές παραγωγής παγωτού και τους παστεριωτές, κατασκευάζει και επαγγελματικούς βραστήρες ζαχαροπλαστικής. Στιβαρά μηχανήματα από ανοξείδωτο ατσάλι, αερόψυκτα ή υδρόψυκτα, με αυτόματη εξαγωγή του προϊόντος, για κρέμες, μαρμελάδες, λιώσιμο σοκολάτας, διαφόρων ειδών σάλτσες, σιρόπια και άλλα παρόμοια προϊόντα. Δύο σειρές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε είδους ανάγκη σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και παγωτού:

Termocrema για ζεστές και κρύες παρασκευές, εξοπλισμένη με 2 ταχύτητες. Χωρητικότητας από 15 έως 60Lt με θερμοκρασία από +1 έως +105οC. Διαθέτει 14 προεγκατεστημένα προγράμματα και δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης ακόμη 10 προγραμμάτων.

Cremagel για ζεστές, κρύες παρασκευές και παγωτό. Χωρητικότητας από 1 έως 10Lt με θερμοκρασία +99 έως -15οC.

Τα μηχανήματα είναι κατασκευασμένα με τον πατενταρισμένο κάθετο κύλινδρο που δίνει τη δυνατότητα να εισάγουμε ολόκληρα κομμάτια διάφορων προϊόντων στον κάδο κατά τη διάρκεια παρασκευής. Διατίθενται σε 2 μοντέλα χωρητικότητας για 54 ή 36 λεκάνες παγωτού διαστάσεων 36×16,5x12cm με θερμοκρασία από -10 έως -30οC. Εφοδιασμένα με διακόπτη απόψυξης και διακόπτη εκκίνησης/ παύσης του βεντιλατέρ. Ενσωματωμένο ψυκτικό μηχάνημα και κλειδαριά ασφαλείας.

 

Σχολιάστε