Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ, HOTMIXPRO Επαγγελματικό Πολυμηχάνημα

Το επαγγελματικό Thermal Mixer για ζεστές και κρύες παρασκευές, που θα γίνει το δεξί σας χέρι! Ένα πολυμηχάνημα βραβευμένο στις Διεθνείς εκθέσεις της Νέας Υόρκης και του Ντουμπάι, ως:
1) το καλύτερο στην κατηγορία του και
2) καινοτομία στην κατηγορία του.
Μια μεγάλη γκάμα μοντέλων με 1 ή 2 ανεξάρτητα μπολ, που καλύπτει πλήρως τις απαιτητικές ανάγκες του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, σας λύνει τα χέρια και σας παρέχει ελευθερία χρόνου. Ακούραστος συνεργάτης εξοπλισμένος με πανίσχυρο μοτέρ για έως και 12 συνεχόμενες ώρες δουλειάς. Στιβαρή ανοξείδωτη κατασκευή, µε πιστοποιήσεις CE και NSF για πλήρη ασφάλεια και υγιεινή. Ξεχωρίζει για την ακρίβεια στη θερμοκρασία βαθμό προς βαθμό:
α) έως τους +190oC, έτσι ώστε να μπορείτε να παρασκευάσετε και κρέμα ζαχαροπλαστικής και να κάνετε και καραμελοποίηση! και
β) έως τους -24oC για την παρασκευή παγωτού, σορμπέ, συνταγών που περιέχουν αβγά, αλκοόλ κ.λπ. Δυνατότητα επιλογής του χρονομέτρου έως και 16 ώρες. Σύστημα «Αναμονή Θερμοκρασίας» για τον ευγενικό χειρισμό ιδιαίτερων προϊόντων. Με 26 διαφορετικούς τύπους ταχυτήτων με δυνατότητα ενδιάμεσης παύσης (PULSE), αλλά και ταχύτητα TURBO. Ανοξείδωτο μπολ με θερμική προστασία και χειρολαβή τοποθετούμενη και από την αριστερή και από τη δεξιά μεριά. Αναπόσπαστος εξοπλισμός του εργαστηρίου σας, ικανό για την παρασκευή κρέμας, σαντιγί, ζυμών, να πουδράρει ξηρούς καρπούς, στρώσιμο σοκολάτας, coulis φρούτων, μαρμελάδες, μαρέγκα κι άλλα πολλά προϊόντα, έχοντας πάντα το ίδιο αποτέλεσμα ανεξαρτήτου ποσότητας.

Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ

Σχολιάστε