ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ – LAOUDIS FOODS, ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ Παναχραντινό Άνδρου

Ένα νέο παραδοσιακό ψωμί, με ιστορία αιώνων

Οι επαγγελματίες οι οποίοι συνεργάζονται συστηματικά με τη LAOUDIS FOODS γνωρίζουν εκ των έσω ότι η καταξιωμένη εταιρεία είναι κάτι περισσότερο από αντιπρόσωπος-διανομέας πρώτων υλών.

Με το άριστα εξοπλισμένο και επανδρωμένο τεχνικό τμήμα Innovation & Training Center® (και πρόσφατα με την τεχνική ακαδημία LAOUDIS CHEF ACADEMY, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά σε άλλη σελίδα του περιοδικού) καθώς και την εμπειρία των 30 χρόνων στην αγορά του αρτοποιείου, του ζαχαροπλαστείου και της gelateria, η Laoudis Foods σε συνεργασία με τους καταξιωμένους και δραστήριους παραγωγούς-προμηθευτές της, μπορεί να προτείνει και να δημιουργεί νέα προϊόντα ειδικά για τις τοπικές ανάγκες. Το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής συνεργασίας είναι το ψωμί “ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ, Παναχραντινό Άνδρου”.

Ένα παραδοσιακό προζυμένιο ψωμί, βασισμένο σε συνταγή που προσέφερε ο Γέροντας Ευδόκιμος, ο Ηγούμενος του ιστορικού βυζαντινού μοναστηριού της Παναχράντου στην Άνδρο και η οποία ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη τεχνογνωσία της IREKS σε ένα πραγματικά ξεχωριστό τοπικό προϊόν. Το ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ είναι ένα μίγμα συμμετοχής 25% για τη παραγωγή χωριάτικου παραδοσιακού ψωμιού με προζύμι και διατίθεται σε σάκο των 25 κιλών.

Σχολιάστε