ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ – LAOUDIS FOODS, Light παγωτά από την κορυφαία MEC3

Χωρίς ζωικά συστατικά ή ζάχαρη

Ένας σημαντικός αριθμός καταναλωτών αποφεύγει πλέον τα ζωικά συστατικά, είτε σε απόλυτο βαθμό (χορτοφαγία), είτε επιλεκτικά (λόγω προβλημάτων υγείας κ.α.). Η εξυπηρέτηση αυτού του πολύ αξιόλογου ποσοστού πελατών, αποτελεί μια πολύ καλή επιχειρηματική ευκαιρία, στην οποία οι συνεργάτες-gelatieri της MEC3, της Νο1 εταιρείας σε πωλήσεις υλών παγωτού παγκοσμίως, δε μπορούν να μείνουν αμέτοχοι!

Για το λόγο αυτό, η MEC3 δημιούργησε τη νέα VEGAN BASE CREAM MEC3, την καλύτερη δυνατή απάντηση για αυτή την πολύ ανοδική τάση των καταναλωτών! Η νέα Vegan βάση της MEC3 για light “χορτοφαγικό” παγωτό, δεν περιέχει κανένα ζωικό συστατικό! Επίσης, πολύ σημαντικό, δεν περιέχει λακτόζη, γλουτένη, ούτε γαλακτωματοποιητές από φοίνικα. Η Vegan βάση μπορεί να δεχθεί 8 διαφορετικές γεύσεις και 8 διαφορετικές ρίπλες παγωτού της MEC3, οι οποίες καλύπτουν επίσης τις προδιαγραφές “Vegan OK”!

Παράλληλα, η MEC3 διαθέτει την πολύ γευστική βάση BASE G CREME, για light παγωτό “χωρίς ζάχαρη”, με φυσική γλυκαντική ύλη STEVIA. Και αυτή η βάση μπορεί να δεχθεί πλήθος γεύσεων χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, ώστε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά και πεντανόστιμα light παγωτά. Διαρκής καινοτομία, σταθερή ποιότητα και άφταστη γεύση, είναι τα τρία χαρακτηριστικά που “δημιουργούν” φανατικούς πελάτες σε όλα τα καταστήματα που επιλέγουν πρώτες ύλες παγωτού MEC3!

ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ – LAOUDIS FOODS

Σχολιάστε