ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ Α.Ε. Άλευρα αρτοζαχαροπλαστικής LE SINFONIE

Η εταιρία ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ Α.Ε. παρουσιάζει τα νέα άλευρα της σειράς Le Sinfonie του γνωστού ιταλικού εργοστασίου AUGUGIARO & FINA, εξειδικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε τεχνίτη, για κάθε χρήση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Le Sinfonie Croissant: Aλεύρι για κρουασάν με extra γλουτένη για δυνατά ζυμάρια κρουασάν, με μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό και σταθερό αποτέλεσμα.

Le Sinfonie Biscotteria: Aλεύρι για κουλούρια και πάστα φλώρα, από υψηλής ποιότητας στάρι. Δίνει στα κουλούρια και στην πάστα φλώρα σωστή δομή και απολαυστική, τραγανή υφή.

Le Sinfonie Manitoba: Aλεύρι για τσουρέκια, πλήρες ενισχυμένο. Δίνει στα τσουρέκια μας extra δύναμη στη διόγκωσή τους, σταθερό αποτέλεσμα και σίγουρη επιτυχία.

Le Sinfonie Sfoglia: Aλεύρι για σφολιάτες και μιλφέιγ, με μεγάλη απορροφητικότητα σε νερό. Κάνει το φύλλο μας τραγανό και με μεγάλη διόγκωση.

Le Sinfonie Pan di Spagna: Αλεύρι για παντεσπάνι, σου, εκλέρ από υψηλής ποιότητας στάρι. Δίνει στο παντεσπάνι μεγάλη διόγκωση, πολύ καλό κράτημα και μεγάλη διατηρησιμότητα.

Σχολιάστε