ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ Α.Ε., Κρέμες SEMIFREDDO και TIRAMISU

Η Αντζουλάτος ΑΕ παρουσιάζει τα δύο νέα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες με την αξεπέραστη ποιότητά τους. To Semifreddo είναι εύκολο στη χρήση του με αφράτη δομή και ευχάριστη υφή. Παρασκευάζεται αναμιγνύοντας 1.300gr Ηelior Κρέμα Γάλακτος 35%, 1.000gr Semifreddo και 1.000gr κρύο νερό. Η κρέμα Τiramisu είνα πλούσια με ελαφριά επίγευση Marsala και φίνα υφή. Παρασκευάζεται εύκολα, αναμιγνύοντας 1000gr Tiramisu και 2000gr νερό.

Σχολιάστε