ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ, NOVISSIME TUORLO

Κατάλληλο για χρήσεις σε ζαχαροπλαστική και παγωτό

Κρόκος αυγού με 50% ζάχαρη, παστεριωμένος και ομογενοποιημένος. Προϊόν κατάλληλο για χρήσεις σε ζαχαροπλαστική και παγωτό με ιδιαίτερη ικανότητα στο να ”δένει” κρέμες ζαχαροπλαστικής. Ιδανικό για την παρασκευή κρεμ ανγκλέζ, κρέμας μους, κρέμας ζαμπαγιόνε και παγωτού παρφέ. Διατίθεται σε συσκευασία κιβωτίου 10×1,25kg Tetra.

ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ

Σχολιάστε