ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. ΑΒΕΕ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, Κουλούρι Θεσσαλονίκης

Με σουσάμι και τραγανή γεύση

Παραδοσιακό ελληνικό σνακ, που ξυπνά τις πιο γλυκές αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, μία από τις πιο υγιεινές πηγές σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά και ενέργεια. Είναι ένα προϊόν νόστιμο και αγνό. Καταναλώνεται από όλους και παντού, στο δρόμο, στο σπίτι, στο σχολείο, στη δουλειά στο γραφείο. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να υπερηφανεύεται για την προέλευση και το όνομά του.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΎΜΗ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ, μελετάει και ανταποκρίνεται στις σύγχρονές διατροφικές τάσεις και ανάγκες συνεργατών και καταναλωτών. Μετά την παραγωγή των επιτυχημένων κωδικών Κουλούρι Θεσσαλονίκης, Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ολικής και Κουλούρι Θεσσαλονίκης Ολικής – Μαύρο Σουσάμι, ανεβάζει τον πήχη και παρασκευάζει νέους κωδικούς:
Κουλούρι Θεσσαλονίκης Πλεξούδα / Κουλούρι Θεσσαλονίκης σχιστό με τυρί / Κουλούρι Θεσσαλονίκης σχιστό με ταχίνι – νηστίσιμο / Κουλούρι Θεσσαλονίκης σχιστό με τυρί – λιαστή ντομάτα – ελιά / Κουλούρι Θεσσαλονίκης σχιστό με πραλίνα – νηστίσιμο.
Η ποιότητα σε όλα τα στάδια πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα: BS ΕΝ ISO 9001:2008, BS ΕΝ ISO 22000:2005, ΙFS International Food Standard Issue 6: April 2014 (Higher Level) και BRC Global Standard for Food Safety Issue 7: January 2015 (Grade A).

Σχολιάστε