ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΠΕ CHOCOLATE GRAPHICS, Διακοσμητικά σοκολατάκια με λογότυπα

Η εταιρία ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΠΕ CHOCOLATE GRAPHICS δημιουργεί σοκολατάκια διαφόρων σχημάτων, γεύσεων και μεγεθών τα οποία οι ζαχαροπλάστες τοποθετούν στην κορυφή των γλυκών.

Τα σημεία που διαφοροποιούν την εικόνα ενός γλυκού στην βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου με λογοτυπημένο διακοσμητικό είναι:

  • Ανεβαίνει η αξία του προϊόντος και το κάνει πιο ολοκληρωμένο οπτικά.
  • Παίρνει «ζωή» η βιτρίνα δηλαδή γίνεται πιο ενδιαφέρουσα στα μάτια του πελάτη και
  • Διαφημίζεται το λογότυπο και στον πελάτη που ψωνίζει αλλά και στον παραλήπτη του γλυκού (αν πρόκειται για δώρο). Η επιλογή της πρώτης ύλης γίνεται πολύ προσεκτικά με γνώμονα την τέλεια γεύση και εμφάνιση.

Όλα τα προϊόντα παράγονται στα εργαστήρια της εταιρίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο και για αυτό το λόγο οι παραδόσεις είναι άμεσες και οι ελάχιστες ποσότητες πολύ βολικές. Τα προϊόντα έχουν διατηρησιμότητα 7 με 12 μήνες και παραδίδονται ανάλογα με την εποχή σε ειδικά κιβώτια. Τα εργαστήρια της Chocolate Graphics έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Οι επαγγελματίες ζαχαροπλάστες καθώς και δεκάδες αλυσίδες ζαχαροπλαστείων σε Ελλάδα και Κύπρο εμπιστεύονται τα προϊόντα της εδώ και 10 χρόνια.

Η εταιρεία Chocolate Graphics ειδικεύεται στην εκτύπωση σοκολάτας με σοκολάτα από το 2005. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η εκτύπωση είναι πατενταρισμένος και προστατευόμενος από την μητρική εταιρεία στην Αυστραλία. Η Ελληνική εταιρεία έχει τα δικαιώματα χρήσης της πατέντας για Ελλάδα και Κύπρο. Η παραγωγή καλύπτεται από τρία εργαστήρια σε Αθήνα, Φλώρινα και Λεμεσό.

Σχολιάστε