Διεθνής Διαγωνισμός Ποιότητας Ελαιόλαδου

Ο διαγωνισμός “Αριστείον” για την ποιότητα του ελαιόλαδου ξεκίνησε το 2008 και βράβευσε για 4 συνεχόμενους διαγωνισμούς τα καλύτερα ελαιόλαδα από κάθε μέρος της Ελλάδας. Αυτή την χρονιά, από 1 έως 3 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Διαγωνισμός ποιότητας ελαιολάδου. Στην 5η επανάληψή του, λοιπόν, αποφασίστηκε η διεθνοποίηση του διαγωνισμού για το “Χρυσό Αριστείον”.

Έχει ήδη γίνει η απαραίτητη επικοινωνία με πολλές επιχειρήσεις από το εξωτερικό, ώστε να στείλουν προϊόντα τους -τυποποιημένες φιάλες ελαιολάδου- και μαζί με τις Ελληνικές συμμετοχές να διαγωνιστούν στο 5ο Χρυσό Αριστείον, τον Διαγωνισμό ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, κατά τις ημέρες λειτουργίας της  5ης Ελαιοτεχνίας, την Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου.

Με το λογότυπο του διεθνή διαγωνισμού ποιότητας ελαιολάδου θα υποδεικνύονται από τώρα και στο εξής τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα. 

Στην προσπάθειά για έναν αξιόπιστο και έγκυρο διαγωνισμό, συστήθηκε οκταμελής (8) οργανοληπτική επιτροπή εμπείρων και εκπαιδευμένων δοκιμαστών με επικεφαλής τις Κα Έφη Χριστοπούλου και Κα Μαρία Λαζαράκη (Χημικοί – Διεθνείς γευσιγνώστριες ελαιολάδου και αναγνωρισμένες εκπαιδεύτριες από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου)

Μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς! Στείλτε πίσω συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στο www.eleotexnia.gr. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 2107568888, info@eleotexnia.gr.

Σχολιάστε