Cream Cheese Kissavos: μοναδική γεύση και ποιότητα

Το πρότυπο εργαστήριo γαλακτοκομικών προϊόντων ΚΙΣΣΑΒΟΣ (Οικογένεια Χασιώτη) έχει διαγράψει σημαντική πορεία δεκαετιών στον χώρο, με παράδοση στο βούτυρο και σήμερα έχει επεκτείνει τη παραγωγική του διαδικασία και στο cream cheese.

Παράγεται από φρέσκο Ελληνικό αγελαδινό γάλα και κρέμα γάλακτος με την επενέργεια απαραίτητων οξυγαλακτικών καλλιεργειών, που του δίνουν πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή και χάρη στη διπλή παραγωγική του διαδικασία δεν αποβάλει καθόλου τυρόγαλο στην επιφάνειά του.

Το μοναδικό αυτό παραγόμενο στην Ελλάδα American style cream cheese, αλείφεται απευθείας από το ψυγείο, αφήνοντας μια ελαφρά κρεμώδη τυρένια γεύση που θα κάνει απολαυστική κάθε τελική σας δημιουργία. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του εργαστηρίου.

Διατίθεται σε πλαστικά δοχεία των 3,4 και 11,7 κιλών.

Σχολιάστε