Όλες οι νέες τάσεις στο σεμινάριο Snacking in Bakery της CSM Hellas

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο στην Αρτοποιία με θέμα: Snacking in Bakery από τη CSM Hellas. Οι παρευρισκόμενοι ενθουσιάστηκαν από τις εντυπωσιακές ιδέες για το Πρωινό που παρουσίασε ο καταρτισμένος τεχνικός και σύμβουλος Αρτοποιίας της CSM Hellas, Βαγγέλης Φεύγας.

Η CSM βασίζεται πάντα στις τάσεις των αγορών και τις ανάγκες των καταναλωτών και έτσι μεταφέρει στους συνεργάτες της πάντοτε πολύτιμη γνώση. Η παρουσίαση με ιδέες για το Πρωινό, παρουσιάστηκε έπειτα από στατιστικές αναλύσεις της εταιρείας ότι ο σύγχρονος καταναλωτής αναζητάει όλο και περισσότερες επιλογές για snacks στα Αρτοζαχαροπλαστεία.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και συνταγές από την μεγάλη παρουσίαση της CSM Hellas μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Σχολιάστε