Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ -Νέα μοντέλα παγωτού FB “Virna” και Orion “365”

H Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, πάντα με γνώμονα την άρτια λειτουργικότητα και την άριστη αισθητική που την χαρακτηρίζουν πάνω από 42 χρόνια προτείνει στους επαγγελματίες που ξέρουν να ξεχωρίζουν,τα νέα μοντέλα παγωτού των γνωστών Ιταλικών οίκων FB “Virna” και Orion “365”, με τους οποίους συνεργάζεται.
Από τον Ιταλικό οίκο FB προτείνουμε το μοντέλο “Virna”, έναν άλλο πρωταγωνιστή που έρχεται στο προσκήνιο ως μια ιταλική και διεθνή επιτυχία. Έκφραση της σύγχρονης γεύσης πέρα από τις μανίες της μόδας, χωρίς υπερβολές. Η σταθερή διπλή ροή επιτρέπει την τέλεια υπό το μηδέν ψύξη ενώ παρέχει μια ασυναγώνιστη οπτική εμπειρία.
Από τον Iταλικό οίκο Orion προτείνουμε το μοντέλο 365. Ένα εξαιρετικά ευέλικτο μηχάνημα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και νέες τάσεις της αγοράς. Όπως προδίδει το όνομα του, 365 από τις ημέρες του χρόνου, το μοντέλο αυτό παρέχει το αποκλειστικό προνόμιο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την διάρκεια του χρόνου ικανοποιώντας διαφορετικές ανάγκες, αφού με το πάτημα ενός κουμπιού ο επαγγελματίας μπορεί εύκολα να μετατρέψει την βιτρίνα παγωτού σε βιτρίνα ζαχαροπλαστικής/deli και αντίστροφα, σε μερικά δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα με την ίδια βιτρίνα μπορούν να ικανοποιηθούν προτιμήσεις πρωινού και παγωτού το απόγευμα ή βραδινού μενού προσαρμόζοντας την ρύθμιση ακόμα και στις διαφορετικές απαιτήσεις της ίδιας ημέρας! Κι όλα αυτά πάντα με την εγγύηση της υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας της Orion!
Φυσικά και τα δύο μοντέλα κάνουν χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στα ψυγεία χύμα παγωτού: θερμομονωτικά και θερμαινόμενα κρύσταλλα, tropicalized μοτέρ, ψηφιακό θερμόμετρο και θερμοστάτης με προγραμματισμένη απόψυξη.
Σας περιμένουμε στην έκθεση μας για να σας παρουσιάσουμε από κοντά αυτά και άλλα μοντέλα σε μεγάλη ποικιλία ώστε να καταλήξουμε σε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας concept!
Σε όποια και να καταλήξετε, πάντα με σύμμαχο δίπλα σας την Δ.ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ με το έμπειρο προσωπικό της τόσο στην διαδικασία της επιλογής όσο και στο after sales service με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη της που φροντίζει να ικανοποιεί, σίγουρα θα κάνετε την διαφορά!

Σχολιάστε