Έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο – Η εξειδικευμένη έκθεση για όλα τα σημεία λιανικής έρχεται ακόμα πιο δυναμικά τον Οκτώβριο!

Η πολύ επιτυχημένη επαγγελματική έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο έρχεται 20-22 Οκτωβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo για να παρουσιάσει προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από τις σημαντικότερες προμηθευτικές εταιρείες της αγοράς.
Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία ROTA AE και έχει επιτύχει να καθιερωθεί ως το σημείο αναφοράς για την οργανωμένη και τη μικρή λιανική και ένα σημαντικό κανάλι επικοινωνίας και διανομής μεταξύ των προμηθευτών και των σημείων με κύρια χαρακτηριστικά του, την απόλυτη εξειδίκευση για την αγορά που απευθύνεται και την έντονη εμπορική δραστηριότητα.
Η έκθεση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους από Super Markets, Mini market, Περίπτερα, Παντοπωλεία, Καταστήματα ψιλικών, καπνού, τύπου, Delicatessen, Βιολογικών – Οικολογικών Προϊόντων αλλά και σε Κάβες, Αρτοποιεία και Χονδρέμπορους-Διανομείς.
Στην έκθεση παρουσιάζονται προϊόντα και υπηρεσίες από τις μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες αλλά και από παραγωγούς της εγχώριας αγοράς όπως: Τρόφιμα, Γαλακτοκομικά, Προϊόντα Eυρείας Kατανάλωσης (FMCGs), Παραδοσιακά, Ζαχαρώδη, Ποτά – Αναψυκτικά, Καπνικά, Συστήματα Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνίες, Ψιλικά, Είδη προσωπικής φροντίδας, Εξοπλισμοί καταστημάτων, Είδη Δώρων, κ.α.
Η διοργανώτρια εταιρεία ROTA εξασφάλισε αποκλειστικά για τους επισκέπτες της, τη δωρεάν μεταφορά στην έκθεση από Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Τρίπολη, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Αγρίνιο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά στο 2.111.801.801 ή μέσα από την ιστοσελίδα http://www.supermarket-minimarket-periptero.gr
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης και προεγγραφείτε για να λάβετε την κάρτα εισόδου σας για την έκθεση στο email σας, αποφεύγοντας έτσι τη διαδικασία καταχώρησης των στοιχείων σας στη reception.
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή,  Σάββατο & Κυριακή 10.00-20.00.

Σχολιάστε