5η έκθεση “Super Market, Mini Market και Περίπτερο” 30/9-2/10/2016

Η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά και θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

Η έκθεση παρουσιάζει λύσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τροφοδοσίας και εξοπλισμού όλων των σημείων λιανικής, όπως τρόφιμα, γαλακτοκομικά, προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, ζαχαρώδη, ποτά, αναψυκτικά, καπνικά, συστήματα πληροφορικής κα.

Στη διοργάνωση του 2016 η έκθεση έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή διεθνών αγοραστών που προμηθεύουν μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες super market από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Σουηδία, την Ελβετία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο και την Κροατία. Οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσα τους, οι αγοραστές προμηθεύουν τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market της Ευρώπης όπως Aldi, Lidl, Edeka, Metro International, Morrisons, Eurospar, Asda και άλλους.

Οι εταιρείες και παραγωγοί που συμμετέχουν στην 5η Super Market, Mini Market και Περίπτερο έχουν μια μοναδική ευκαιρία να δουν τα προϊόντα τους στα ράφια καταστημάτων super market ανά την Ευρώπη.

Κατεβάστε την πρόσκληση της έκθεσης εδώ.

supermarket_minimarket_periptero

Σχολιάστε