Επίδειξη RIBOT στην Artoza 2015 από την Α&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ

Η A&Δ ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΑ 2015 πραγματοποίησε ενα μίνι σεμινάριο ζαχαροπλαστικής & παγωτού παρουσιάζοντας το παγκοσμίως πατενταρισμένο μηχάνημα RIBOT. Το RIBOT είναι το απόλυτο εργαλείο για τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, σοκολατοποιίας και παγωτού. Ο παγκοσμίου φήμης ιταλός executive pastry chef Stefano Marinucci και ο pastry chef Νίκος Κουκιάσας από την gelateria Casa Dolce στη Μύκονο, παρουσίασαν διάφορες συνταγές γλυκών, παγωτών και αρτοσκευασμάτων.

Η εταιρία είχε «στήσει» ένα μικρό εργαστήριο, παρασκευάζοντας κάθε μέρα διαφορετικές δημιουργίες ετσι ώστε οι επαγγελματίες επισκέπτες του κλάδου να έχουν τη δυνατότητα αφενός να δοκιμάσουν το τελικό αποτέλσμα και αφετέρου να ενημερωθούν για την λειτουργία και τις δυνατότητες που τους παρέχει το RIBOT. To κοινό πραγματικά καθηλώθηκε όταν διαπίστωσε ότι το RIBOT μπορεί να τους προσφέρει πάρα πολλές παρασκευές με δικές τους πρώτες ύλες όπως η πάστα φυστικί από φυστίκια αιγίνης, παρέχοντας τεράστια οικονομία ενώ τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θερμοκρασία της κρέμας για να είναι έτοιμη να δουλευτεί (ζαχαροπλαστικής, για γαλακτομπούρεκο κ.α.) ή τη στρωμένη σοκολάτα κ.λπ. χωρίς καθόλου χρόνο αναμονής.

Σχολιάστε