Επίσημη Πρώτη για την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας!

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, επαγγελματίες αρτοποιοί από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας στο Κερατσίνι, στο πρώτο μάθημα του σεμιναρίου «Εισαγωγή στο Μάρκετινγκ Αρτοποιείου» με εισηγητή τον Retail Specialist – Σύμβουλο Επιχειρήσεων & Εκπαιδευτή, Μιχάλη Πανταβό.

Ο εισηγητής Μιχάλης Πανταβός έχει εργαστεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στη διάρκεια της 15ετούς καριέρας του, έχει συνεργαστεί με όλους τους εγχώριους και διεθνείς λιανέμπορους και προμηθευτές στον τομέα των τροφίμων (FMCG), των φαρμακείων (OTC products), της κινητής τηλεφωνίας, των πρατηρίων βενζίνης (Gas stations) & των μικρών σημείων πώλησης (kiosks).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύτιμες συμβουλές για το στήσιμο ενός ελκυστικού καταστήματος και τις διαθέσιμες στρατηγικές για την επιτυχημένη πορεία ενός αρτοποιείου. Οι συμμετέχοντες απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος επαγγελματίας, τις αλλαγές στην αγοραστική συμπεριφορά, καθώς και τις προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ.

Μέσα σε ένα θετικό και φιλικό κλίμα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες και να διατυπώσουν γόνιμα ερωτήματα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση γύρω από το σύγχρονο μάρκετινγκ και πως αυτό μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη πωλήσεων ενός σύγχρονου αρτοποιείου!

Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας εννέα ωρών και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης μετά την παρακολούθηση όλων των ωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα σεμινάρια επισκεφτείτε τον ιστότοπό της Ελληνικής Σχολής Αρτοποιίας στο σύνδεσμο https://greekbakingschool.gr/ta-seminaria-mas

 

Επίσημη Πρώτη για την Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας

Σχολιάστε