Espresso …να τον πιεις (και να τον φας) στο φλιτζάνι!

Ο Enrique Luis Sardi’s δημιούργησε ένα βρώσιμο φλιτζάνι, ώστε αφού απολαύσεις τον καφέ σου, να μπορείς να γευτείς και ένα γλυκό κέρασμα. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείτε χρήματα από το επιπλέον κόστος ενός γλυκού που θα θέλατε να συνοδεύσει τον καφέ σας αλλά και από τις συσκευασίες , πλαστικές ή χάρτινες, που θα χρησιμοποιούσατε.

Ο σχεδιαστής από τη Βενεζουέλα δημιούργησε μαζί με την ιταλική εταιρεία καφέ Lavazza μια εκπληκτική ιδέα που συνδυάζει το γλυκό μπισκότο και την κούπα καφέ σε ένα γευστικό αντικείμενο. Αφού πιείτε τον καφέ σας, μετά μπορείτε να φάτε το ίδιο το φλιτζάνι και να γλυκάνετε τον ουρανίσκο σας! 

Πηγή: http://inhabitat.com

Σχολιάστε