Απονομή Ελληνικού Σήματος στο Τυροκομείο Αρβανίτη

Το Τυροκομείο Αρβανίτη πιστό στην ελληνική τυροκομική παράδοση πάντα χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί μεθόδους παραγωγής και πρώτες ύλες στηρίζοντας τους έλληνες παραγωγούς γάλακτος και τιμώντας την ελληνική τυροκομία. Αυτή η αυθεντικότητα του ελληνικού τυριού, πιστοποιείται επίσημα πλέον, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές να διακρίνουν τα πραγματικά ελληνικά προϊόντα.

 

Τυροκομείο Αρβανίτη- Ελληνικό Σήμα

 

Το Τυροκομείο Αρβανίτη είναι μεταξύ των πρώτων έξι επιχειρήσεων στην Ελλάδα που έχουν πάρει το νεοσύστατο Ελληνικό Σήμα και μάλιστα για όλα τα τυριά που παράγει. Αυτό είναι σημαντικό καθώς αναγνωρίζεται η Ελληνική προέλευση όλης της πρώτης ύλης που χρησιμοποιεί για τα τυριά του. Πλέον το Ελληνικό Σήμα θα κοσμεί όλα τα τυριά του Τυροκομείου δηλώνοντας έτσι την ελληνικότητα του φρέσκου γάλακτος που χρησιμοποιεί στην παραγωγή.

Η απονομή του Ελληνικού Σήματος έγινε σε εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή, το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, και τον «Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ» στα πλαίσια της 80ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του ΕΛΟΓΑ κος Γεώργιος Καρέτσος απένειμε στο σήμα στον κο Μανώλη Αρβανίτη.

 

Σχολιάστε