Γαλλική Ζαχαροπλαστική από τον MOF N. Boussin και την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Στις 25 και 26 Νοεμβρίου, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε στο Athens Center of Gastronomy, επιδείξεις με θέμα «Η Γαλλική Ζαχαροπλαστική Σήμερα». Ο διάσημος και πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ, εκπαιδευτής της ELLE & VIRE, Nicolas Boussin (MOF), παρουσίασε σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας, συνταγές υψηλής ζαχαροπλαστικής και νέες εξειδικευμένες τεχνικές για φυλλοποίηση και δημιουργία μοντέρνων κρουασάν. Όπως τόνισε ο σεφ, για τη δημιουργία ενός άριστου αποτελέσματος είναι απαραίτητη μία βαθιά γνώση και εμπειρία στο συνδυασμό ποιοτικών πρώτων υλών. Οι εντυπώσεις των επαγγελματιών ήταν ενθουσιώδεις για τις γνώσεις που αποκόμισαν, τα γευστικά γλυκά που δοκίμασαν και την φίνα εμφάνισή τους.

 

Σχολιάστε