Γεύσεις Εποχής του Philippe Depape από την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Κρήτη

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ με προσκεκλημένο και φέτος το διάσημο Chef Patissier Philippe Depape της DAWN FOODS, πραγματοποίησε επιδείξεις στα ATHENS & THESSALONIKI CENTERS OF GASTRONOMY, στις 2 & 3 /11 και 9 & 10 /11. Η νέα Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Συνταγών με Γεύσεις Εποχής περιλάμβανε εντυπωσιακούς κορμούς, πρωτότυπα γλυκίσματα και ευφάνταστα εκλαίρ. Η διαφορετική προσέγγιση του ταλαντούχου chef παρέσυρε τους παραβρισκόμενους στο δικό του δημιουργικό και πολύχρωμο σύμπαν με τις ιδιαίτερα γευστικές και τολμηρές συνταγές του. Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ βράβευσε φέτος τον αγαπημένο chef για την 20ετή συνεργασία και προσφορά του, με μοναδικές και μοντέρνες δημιουργίες που ξεχώρισαν στην Ελληνική αγορά. Στις 16 και 17 Νοεμβρίου, το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ παρουσίασε το ίδιο πρόγραμμα και στην Κρήτη, σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της ΚΟΡΩΝΗ Α.Ε.

Σχολιάστε