Γευστικές δοκιμές εδεσμάτων με αλεύρι ΖΗΝ από τη «Μύλοι Λούλη»

Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας των γευστικών δοκιμών προϊόντων με αλεύρι ΖΗΝ από δίκοκκο σιτάρι που έλαβαν χώρα στην Αθήνα, η «Μύλοι Λούλη» προχώρησε στη διοργάνωση των επόμενων δοκιμών στην περιοχή του Βόλου. Καθημερινά, πλήθος πελατών από διάφορες περιοχές δοκίμαζε προϊόντα με αλεύρι ΖΗΝ από δίκοκκο σιτάρι όπως ψωμί, κριτσίνι, τυροπιτάκι και κέικ. Η εταιρεία έλαβε πολλά θετικά σχόλια για την πλούσια και μοναδική γεύση των προϊόντων, που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι αρτοποιοί. Παράλληλα, οι πελάτες συζητούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναζητούσαν πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τις διατροφικές ιδιαιτερότητες του δίκοκκου σιταριού. Η «Μύλοι Λούλη» απαντούσε τις ερωτήσεις τους και τους προσέφερε έντυπο ενημερωτικό υλικό με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η «Μύλοι Λούλη» θα βρίσκεται πολύ σύντομα και σε άλλες περιοχές με γευστικές δοκιμές εδεσμάτων με αλεύρι ΖΗΝ, για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της.

Σχολιάστε