GLUTEN FREE EXPO και LACTOSE FREE EXPO 2017

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν το 2016 παγκοσμίως, η παραγωγή προϊόντων χωρίς γλουτένη αυξήθηκε κατά 27% με κύκλο εργασιών 320 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ο κλάδος των προϊόντων χωρίς λακτόζη αυξήθηκε κατά 18% με κύκλο εργασιών 393 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι τυχαίο το ότι οι εγγραφές στην έκτη έκδοση της Gluten Free Expo αντικατοπτρίζουν αυτές τις τάσεις της αγοράς. Μέχρι τις 30 Απριλίου, η αύξηση των εγγραφών, σε σύγκριση με το 2016 την ίδια περίοδο, φτάνει το +30% του εκθεσιακού χώρου που κλείνεται από ιταλούς και ξένους εκθέτες. Οι συμμετοχές για την πρώτη έκδοση της Lactose Free Expo σημείωσαν επίσης μεγάλη επιτυχία χάρη στην παρουσία των ηγετών του κλάδου των προϊόντων χωρίς λακτόζη, όπως είναι η Latte Montagna Alto Adige με τα brand Mila και Saviola SpA, η οποία έχει πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της παραγωγής των τυριών Grana Padano και Parmigiano Reggiano.
Η Gluten Free Expo και η Lactose Free Expo αναγνωρίζονται ως το διεθνές σημείο αναφοράς για την αγορά των προϊόντων χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη αντίστοιχα, καθώς οι εκθέσεις καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής: από τον εξοπλισμό μέχρι τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των ημικατεργασμένων και τελικών προϊόντων.
Save the date: Από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου 2017 στο Rimini Business Place.

Σχολιάστε