Ημερίδα για τα αλλεργιογόνα από τη ΣΑΑΠΠ

H “ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ – ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ” (ΣΑΑΠΠ) αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα αλλά και την πολυπλοκότητα της εγκυκλίου του ΕΦΕΤ, όσον αφορά την  υποχρεωτική παροχή πληροφοριών σχετικά με τις ουσίες που προκαλούν αλλεργίες και μπορεί να περιέχονται στα μη προσυσκευασμένα τρόφιμα που πωλούνται στα αρτοποιεία (ψωμί, κουλουράκια, βουτήματα, γλυκά κλπ) διοργανώνει Ημερίδα – Ενημέρωση την Κυριακή, 19 Απριλίου 2015, στις 11.30 πμ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα. 

Η Ημερίδα απευθύνεται τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στο προσωπικό των καταστημάτων, καθώς εκτός από τις διάφορες ενδείξεις που θα πρέπει να υπάρχουν στα μαγαζιά, θα πρέπει όσοι ασχολούνται με την εξυπηρέτηση των πελατών, να δίνουν και προφορικά πληροφορίες για τις αλλεργιογόνες ουσίες που περιέχονται στα μη προσυσκευασμένα προϊόντα. 

Η βασική ανάπτυξη του θέματος θα γίνει από τον κ. Θεοφάνη Γεωργόπουλο (καθηγητή εφαρμογών, του τμήματος τεχνολογίας τροφίμων ΤΕΙ Θεσσαλίας και εμπειρογνώμονα εκπαιδευτή ΕΦΕΤ).

Θα ακολουθήσει συζήτηση όπου θα απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Για κρατήσεις θέσεων καλείτε στο τηλέφωνο του Σωματείου 210-3615691.

 Για μεγαλύτερη βοήθεια των μελών, η Διοίκηση του Σωματείου θα παρουσιάσει και ενημερωτικό φυλλάδιο.

Σχολιάστε