Η Ευβοϊκή Ζύμη μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Είναι ιδιαίτερη χαρά για την Ευβοϊκή Ζύμη να αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η κίνηση ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι μια πρωτοβουλία για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων από ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις που διατηρούν το κέντρο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και κατά πλειοψηφία ανήκουν σε ιδιώτες που έχουν την φορολογική και επιχειρηματική τους έδρα στην Ελλάδα. Η πιστοποίηση γίνεται από Ελληνικό Ανεξάρτητο Φορέα Πιστοποίησης, την EUROCERT.
Το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» βρίσκεται στα προϊόντα των επιχειρήσεων – μελών προκειμένου να εντοπίζονται και να επιλέγονται από τους καταναλωτές και τους εμπόρους που επιθυμούν να υποστηρίξουν την Ελληνική, παραγωγική επιχειρηματικότητα.
Η Ευβοϊκή Ζύμη συμμετείχε στην ιδρυτική συνδιάσκεψη της πρωτοβουλίας που πραγματοποιήθηκε στην Τήνο στις 2-4 Σεπτεμβρίου. Στη συνδιάσκεψη κατατέθηκαν προτάσεις από τις εταιρίες-μέλη, μεταξύ άλλων σε θέματα όπως η σημασία της πρωτοβουλίας, συμμετοχή στο δημόσιο διάλογο, διάφορες συνέργειες.

Σχολιάστε