Ι. ΛΑΠΠΑΣ, Αερόθερμος Φούρνος DIBAS της WIESHEU

Υπερσύγχρονη τεχνολογία για εύκολο, καθημερινό ψήσιμο

Η LAPPAS παρουσιάζει τους νέους Φούρνους της Γερμανικής εταιρίας Wiesheu.

Αερόθερμοι και ταμπανωτοί, αποτέλεσμα της πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας της εταιρίας,  με εντελώς νέα πρότυπα στο χειρισμό, το σχεδιασμό, την ενεργειακή απόδοση και την αποδοτικότητα, είναι από τους καλύτερους φούρνους In Store ψησίματος στον κόσμο.

Κορυφαίο μοντέλο ο αερόθερμος, αυτοκαθαριζόμενος και με χωνευτή πόρτα Dibas. Ο Dibas είναι η ναυαρχίδα στα συστήματα ψησίματος της Wiesheu. Κατά το άνοιγμα, η πόρτα, εξαφανίζεται απλά στην πλευρά του περιβλήματος, αφήνοντας εντελώς ελεύθερο το χώρο μπροστά από τον φούρνο. Διαθέτει πλήρως αυτόματο, εύχρηστο και ασφαλές σύστημα αυτοκαθαρισμού, με αυτόματο πλύσιμο, ξέβγαλμα και στη συνέχεια στέγνωμα.

Σε πιο απλή έκδοση υπάρχει ο Euromat, ο κλασικός αερόθερμος. Με πρωτοποριακή τεχνολογία ψησίματος και εκλεπτυσμένο design, οι αερόθερμοι Euromat είναι η τέλεια λύση για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Ένας αερόθερμος σε συνδυασμό με ένα ταμπανωτό φούρνο , μια στόφα και μια έξυπνη χοάνη απαγωγής, δημιουργούν μια γωνιά ψησίματος που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις και μπορεί να ενσωματωθεί αρμονικά στη συνολική εμφάνιση του χώρου πώλησης.

Οι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονη έγχρωμη οθόνη αφής με ελληνικό μενού πολύ εύκολο στη χρήση. Όταν θέλετε να ψήσετε ψωμάκια, κουλούρια ή κρουασάν, απλώς πατήστε το εικονίδιο του προϊόντος και ξεκινά το πρόγραμμα. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και μειώνει τον κίνδυνο λάθους. Προσφέρει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες για το καθημερινό ψήσιμο, 32 προγράμματα, αυτόματη εκκίνηση, εβδομαδιαίο προγραμματισμό, αποθήκευση ιστορικού χρήσης, σύνδεση Ethernet και είσοδο USB. Οι φούρνοι της Ι. ΛΑΠΠΑΣ δουλεύουν με μεγάλη επιτυχία σε πάρα πολλά σημεία ανά την Ελλάδα.

 

Σχολιάστε