Ι. ΛΑΠΠΑΣ, Ταμπανωτός Φούρνος EBO της WIESHEU

Απαραίτητο στοιχείο για μια γωνιά ψησίματος που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις

Η LAPPAS παρουσιάζει τους νέους Φούρνους της Γερμανικής εταιρίας Wiesheu. Αερόθερμοι και ταμπανωτοί, είναι από τους καλύτερους φούρνους In Store ψησίματος στον κόσμο. Κατασκευασμένοι από τη γερμανική Wiesheu, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας, έχουν εντελώς νέα πρότυπα στο χειρισμό τους, στο σχεδιασμό, την ενεργειακή απόδοση και την αποδοτικότητά τους.

O ταμπανωτός φούρνος ΕΒΟ, δίνει άριστα αποτελέσματα ψησίματος σε κάθε είδους μικρά και μεγάλα αρτοποιήματα. Με ένα ειδικό μηχανισμό μπορεί να καθαρίζεται εύκολα και από τις δύο πλευρές της γυάλινης πόρτας, ακόμα και αμέσως μετά το ψήσιμο. Ένας αερόθερμος σε συνδυασμό με ένα ταμπανωτό φούρνο, μια στόφα και μια έξυπνη χοάνη απαγωγής, είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μια γωνιά ψησίματος που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις και μπορεί να ενσωματωθεί αρμονικά στη συνολική εμφάνιση του χώρου πώλησης.

Οι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονη έγχρωμη οθόνη αφής με ελληνικό μενού, πολύ εύκολο στη χρήση του. Όταν θέλετε να ψήσετε ψωμάκια, κουλούρια ή κρουασάν, απλώς πατήστε το εικονίδιο του προϊόντος και ξεκινά το πρόγραμμα. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και μειώνει τον κίνδυνο λάθους. Προσφέρει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες για το καθημερινό ψήσιμο, 32 προγράμματα, αυτόματη εκκίνηση, εβδομαδιαίο προγραμματισμό, αποθήκευση ιστορικού χρήσης, σύνδεση Ethernet και είσοδο USB.

 

Σχολιάστε