Η οικογένεια Casa Gelato μεγαλώνει συνεχώς!

Η πρωτότυπη οικογένεια παγωτών Casa Gelato της Sefco Zeelandia άλλαξε τον χάρτη στην υπόθεση «παγωτό» και ανανεώνεται διαρκώς σε πολλαπλά επίπεδα! Η σπιτική νοστιμιά εκπλήσσει με την πλούσια βελούδινη υφή και την κορυφαία ποιότητα για ουσιαστική απόλαυση με διάρκεια και αυθεντικότητα. Η διεθνής παράδοση και οι διαφορετικές κουλτούρες του κόσμου αποτελούν τον οδηγό έμπνευσής μας. Η μυστηριακή Ανατολή και οι μαγευτικές ευωδιές της (Oriental) συναντούν τις κλασσικές συνήθειες (Classic) και συνδυάζονται με την ευρωπαϊκή και μεσογειακή ατμόσφαιρα (Specialties). Αναλυτικά, η σειρά Casa Gelato αποτελείται από τις παρακάτω γεύσεις δημιουργώντας ένα σύνολο 26 γεύσεων:

Oriental: Kaimakli, Καριόκα, Ρυζόγαλο.

Classic: Βανίλια, Γιαούρτι, Καραμέλα γάλακτος, Κασάτο, Λευκή σοκολάτα, Μήλο, Ροδάκινο, Parfait cream, Parfait choco, Λεμόνι, Φράουλα, Σοκολάτα.

Specialties: Biscotto lemon, ORES Black biscuit, Λεμόνι γιαούρτι, Σοκολάτα ρούμι, Φράουλα γιαούρτι, Biscotto choco, Biscottino di burro, Cappuccino freddo, Crème d’amour, Cioccolato Belga, Ferentello.

Όλες οι γεύσεις διατίθενται σε συσκευασία Χ/Κ 10 kg (10×1).

Σχολιάστε