Η Sefco Zeelandia συνεργάζεται με το ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασική παράμετρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Sefco Zeelandia και έχει ενταχθεί εδώ και χρόνια στον στρατηγικό σχεδιασμό της. Εκφράζεται με προγράμματα, πρωτοβουλίες και καθημερινές πρακτικές που στοχεύουν στο σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην κοινωνική προσφορά.
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, η Sefco Zeelandia υλοποιεί πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με σκοπό να σταθεί στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζεται με την ομάδα του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» η οποία αποτελεί μια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» διέθεσε προϊόντα που υπολογίζονται σε 15,642 μερίδες, σε φορείς που φροντίζουν ευπαθείς ομάδες στην Αττική. Συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν τα προϊόντα Mama’s Cake, Mousse, Cherry filling, Φρουτοζελέ και Croq ‘n’ Roll για γλυκίσματα, ατομικά γλυκά, επιδόρπια καθώς και αλμυρές κροκέτες στους παρακάτω αποδέκτες:
• Κοινωνική Υπηρεσία Νέας Μάκρης
• Ίδρυμα για το Παιδί
“Η Παμμακάριστος”
• Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Στερούμενων Ατόμων “Οι Άγιοι Ανάργυροι”
• Κέντρο Ειδικών Ατόμων “Η ΧΑΡΑ”
• Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Αυτιστικών Ατόμων “Άγιος Νικόλαος”
• Κοινωνική Υπηρεσία Σπάτων-Αρτέμιδος
Η Sefco Zeelandia πιστή στη φιλοσοφία της αλληλεγγύης, της υποστήριξης και της ενότητας αναγνωρίζει και στηρίζει το έργο και τις προσπάθειες της ομάδας του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και υπόσχεται να βρίσκεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Σχολιάστε